Hvem er din tækkemand?

Hemmed Tækkefirma er et forholdsvis ungt firma, stiftet i 2007.

Indehaveren, Ruud Conijn, som er født hollandsk, flyttede i 1993 efter kærligheden til Danmark, hvor han blev ansat i et velrenomeret tækkefirma. Efter at have ledet en afdeling i en årrække, blev det tid til at forfine det tekniske og lægge et personlig præg, så tagene ville udskille sig fra de sædvanlige... Hemmed Tækkefirma blev stiftet.

Firmaets primære mål er, at kunderne er stolte af, og trygge ved deres stråtag, gammelt eller nyt. Samtidig skal hvert stråtag vi laver, have samme, højst mulige standard som det forrige.

Vi er aktive som medlem af Tækkelauget, hvor Ruud er bestyrelsesmedlem, formand af det Tekniske Udvalg, samt næstformand i ITS, International Thatching Society. Igennem Tækkelauget er vi medlem af Dansk Byggeri som er del af Dansk Industri.

Firmaet har som fast medhjælper Thomas. og (voksen)lærling Magnus. Ind imellem, ved større opgaver, arbejder vi sammen med andre tækkemænd med høj standard og moral.

 

30 års erfaring med alle aspekter af tækning

Intet er for stort, og intet for småt

Traditionelle & utraditionelle løsninger

Hvad kan din tækkemand?

Firmaets motto er: "Øje for detaljer, personlige løsninger"...

Som sagt, skal hvert stråtag skal have samme højst mulige standard som det forrige, og firmaets primære mål er, at kunderne er stolte af, og trygt med deres stråtag.

Vi gør os umage, at realisere så mange af vores kunders ønsker som teknisk muligt. Denne udfordring sørger for, at vi er vågne, og at vi forholder os konstant til den historiske og den nyeste viden.

Faglærer.   Denne indstilling resulterede i ansættelsen som danmarks eneste praktiske faglærer på tækkemandsuddanelsen på Den Jydske Håndværkerskole i Hadsten i 2014, hvor Ruud dog valgte at holde igen i foråret 2016. Ind i melem er han dog gæstelærer.

 Brandsikring.   Yderlige har Ruud siden Sepatec brandsikringssytetemets start i 2003 været tilknyttet udviklingen af systemet, især tilpasningen i praksis. Ruud var indtil slutningen af 2020 instruktør på den endags kursus, som er obligatorisk når tækkemænd vil udføre Sepatec brandsikringen. Kurset afholdes på dansk, engelsk, tysk og hollandsk. Igennem Tækkelauget arbejder Ruud pt. med udvikling af en standarisering af lukkede konstrukrioner, som er myndighedernes fortrukne brandsikringssystem.

    Se mere her:   Sepatec

Kurser og workshops.   Ruud dybt involveret i udvikling af faget, og (med-) organiserer workshops og kurser for nye tiltag til tækkefaget, bl. a. workshops i alternative rygninger, en AMU-kursus i Mansard-tækning og 'hands on' -dage for arkitekt-højskolen.

Projekter.   Til sidst, deltager vi i projekter, med både Cinark, https://kglakademi.dk/cinark-center-industriel-arkitektur, og Århus Universitet, https://bio.au.dk/en/about-biology/sections/aquatic-biology.